arkadaşlar önerdiğiniz aksiyon / macera filmleri varsa...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Önerdiğiniz Filmler
Collapse
X
-
Süper Moderatör
- Sep 2007
- 2163
-
1-Forumda arama yapmadan konu açanın konusu uyarı olmadan kapanır.
2-Nitelikli 100 mesajdan fazlası olan statü atlar. Boş mesajı olan uyarılarla beraber silinir. 3 uyarıdan sonrası banlanmadır.
3-Kuralları önemsememek kendinizi önemsememektir. Önemsenmek istiyorsanız anlamlı mesajlar yazın, kurallara uyun. İyi forumlar.
tabiki matrix üçlemesi en başta olmak üzere vizyona girecek olan Max payne i de tavsiye ederim...
''max paynnneeee you can't hide die die die'' tabi o sırada hepsi delik deşik oluyor...çok heyecanlanıyorum valla girse de vizyona gitsemmm
jet lee nin korkusuz,hero,tek filmleri olabilir...
Yorum
-
MYGitarist
- Jul 2007
- 114
-
Akara-Kızılay çiçekcilerinin yanından geçerken duydum:
- Ahmet abi sen hala ölmedin mi ya?
- Yok yok ölmedim
- E öldu demi$lerdi?
- Yok ölmedim . Nası yani ya?
Bilmiyorum belki alakasız ama The Godfather çok iyi filmdir,**** bencede tetikçi süper ;ayrıca Bruce Lee'ni filmleride çok hoş oluyor ya
Yorum
-
MYGitarist++
- Jun 2008
- 506
-
"Dünyada kızgın gençler olmaya devam ettikçe, Heavy Metal yaşayacaktır" - Ozzy Osbourne
Son dönemde ya da son 5 yıldır yapılmış en iyi film Prestige (Prestij) diyebilirim bana göre... Kriterlerinizi bilmiyorum ama hem seneryo hem yönetmenlik olarak çok iyi ama görüntü yönetmenliği konusunda aşılmış bir film olduğunu düşünüyorum... Sihirbazlıkla ilgili bir film ama o bildiğimiz klişe sihirbaz filmlerindne çok farklı, çok sürükleyici bir film... Filmin sonunda "yuh artık..." dedirtecek ir film... Mutlaka izlemelisiniz... İyi seyirler...
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum